1/18/2024

Suzuki'den Kötü Haber, Üretimin Durmasına Sebep Oldu.

    Otomotiv sektöründe kendini kanıtlamış sektörün marka ismi Suzuki üretime verdi. Peki Suzuki firmasının üretimi durdurmasına sebep olan etken nedir? Suzuki niçin üretimi durdurdu ?

Otomotiv sektörünün dev firması Suzuki den kötü haber geldi. Ve Suzuki üretime ara verme kararı aldı. 

Suzuki nin üretim durdurmasını nedeni Kızıldeniz de yaşanan olaylar. Tesla ve Volvo dan sonra dev firma sevenlerini üzdü. Japonların üretici firması Avrupa da Macaristan da araç üretimini durdurdu.

Suzuki Üretimi Durdurdu, Suzuki Üretime Neden Ara Verdi, Suzuki Haber 2024,Otomotiv Haberleri,2024 Otomobil Üretimi

Yemen'deki Husilerin ticari gemilere saldırıları, küresel ticaretin yüzde 12'sinin gerçekleştiği Akdeniz-Kızıldeniz hattında nakliyatları tehlikeye attığı görülüyor.. Suzuki Motor açıklamasına göre Japon üretici, ticari gemilere saldırılar kaynaklı tedarik sorunları nedeniyle Macaristan'ın kuzeyinde Estergon'daki üretimini durdurdu. Vitara ve S-Cross modellerinin üretildiği tesisteki geçici süreli durdurmanın bir hafta sürmesinin planlandığı aktarıldı. Motor dahil otomobil parça tedariklerinde devam eden sorunların, diğer Japon firmaların bölgesel üretimlerini riske atabileceği belirtiliyor.

Suzuki üretim durdurma kararıyla sevenlerini üzdü umarız en yakın zamanda tekrar üretime başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Otomotiv Bloğu Duyurusu

 Merhaba değerli site takipçilerim. Size üzücü bir haber vermek istiyorum. Yaklaşık 1 aydır sitemize sürekli otomotiv haberlerini ekleyerek ...