1/17/2024

BYD Sea Lion 07 Özellikleriyle Tesla 'ya Gövde Gösteriyor.

Harika tasarım ve donanımlı BYD Sea Lion 07 Tesla Suv'aodel Y'ye gövde gösterisi yapıyor desek elektrikli SUV BYD Sea Lion 07 'yi yakından incelemenizi tavsiye ederim .

BYD Sea Lion 07 elektrikli aracı 2024 yılının ortasına doğru tanıtılacağını ve gün yüzüne çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mükemmel özellikleri ile otomobil severlerin dikkatini üzerine çeken araçta peki ne gibi özellikler var?

BYD Sea Limon 07 özellikleri

BYD Sea Lion 07 tüm özellikleri;

Audi ve Lamborghini'nin eski tasarımcısı Wolfgang Egger tarafından tasarlanan bu otomobil  çok şık ve modern tasarım ile dikkatleri çekiyor. BYD Seal ve Seal-U'ya benzeyen farlara sahip otomobilde, gizli kapı kolları, tavan ve arka spoilerlar ve panaromik tavan ilk göze çarpanlardan.

Üç farklı güç aktarım seçeneğine sahip bu araç, 170 kW ve 230 kW'lık tek motorlu güçlü seçeneğin yanında, önde 160 kW ve arkada 230 kW motorlu toplam 390 kW güce sahip çift motor opsiyonu da bulunduracak. BYD'nin 8'i 1 arada e-platform 3.0 temelli geliştirilen aracın düşük sıcaklıklarda menzil, güvenlik ve performansının geliştirildiği belirtiliyor.

BYD Sea Limon 07 özellikleri

Bu mükemmel özellikleri ile BYD Sea Lion 07 aracı 2024 yılının ortalarında sevenleriyle buluşması bekleniyor. Resmi fiyatı henüz açıklanmadı. BYD Sea Lion 07 satış fiyatı açıklanır açıklanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Otomotiv Bloğu Duyurusu

 Merhaba değerli site takipçilerim. Size üzücü bir haber vermek istiyorum. Yaklaşık 1 aydır sitemize sürekli otomotiv haberlerini ekleyerek ...